logo-horizontal-v2-persian-light-bg
جستجو
پرلیت به عنوان عایق حرارتی

پرلیت به عنوان عایق حرارتی و 2 مزیت آن

پرلیت به عنوان عایق حرارتی:

یکی از مهمترین ویژگی های پرلیت به عنوان عایق حرارتی کاربردهای آن در دمای بسیار بالا و پایین است. می توان از آن در عایق کاری و نگهداری مخازن قابل حمل و نقل نظیر تانکرها جهت نگهداری اکسیژن مایع، نیتروژن، آرگون، گاز طبیعی و دیگر گازهای صنعتی که به شکل مایع نگهداری می شوند استفاده نمود. لذا محدوده بکارگیری پرلیت در عایق کاری در دماهای پایین تر از صفر درجه تا 270- درجه سانتیگراد نیز می باشد.

پرلیت می تواند به عنوان جایگزین اصلی به جای فوم های پلاستیکی مانند فوم های پلی اورتان و پشم سنگ باشد. معمولا بسته به نوع و درجه حرارت عایق از پرلیت منبسط با دانه بندی های 0٫5 تا 4 میلیمتر استفاده می شود. مزیت پرلیت نسبت به سایر عایق ها این است که پس از تغییر مخزن، مجدداً قابل استفاده می باشد.

نتیجتا پرلیت به عنوان عایق حرارتی هم به عنوان عایق سرما و هم گرما بوده و از آن می توان در عایق بندی عملیات تاسیسات مکانیکی از جمله لوله های آب گرم و سرد استفاده نمود. مقاومت گرمایی آن تقریبا چهار برابر بیشتر از دیگر اندود ها می باشد. این نوع عایق می تواند در کاهش مصرف هزینه های سوخت و انرژی بسیار موثر باشد.

 

وردست به عنوان دستیار خرید مصالح و تجهیزات ساختمانی، همواره سعی دارد تا بروزترین مطالب و اخبار حوزه ساختمان را در اختیار مخاطبانش قرار دهد و بدین ترتیب، گامی بلند در جهت افزایش آگاهی، دانش فنی و ارتقاء کیفیت و کارایی پروژه‌های ساختمانی کشور بردارد.

جدیدترین مطالب